e-Sim

Sisäalueet:KuvaTerveys/ravinto

e-Sim

ViestiKirjoittaja Suomi Org » 18.06.2012 15:44

Oletko koskaan halunnut perustaa yrityksen?
Päästä maasi eduskuntaan?
Tai keinotella osakkeilla?
Vai ehkä jopa nousta presidentiksi johtamaan maata?

Jos vastasit yhteenkin kyllä, on e-Sim tarkoitettu juuri sinulle.

Mikä e-Sim?
e-Sim on viime syksynä luotu, jatkuvasti kehittyvä maailmanlaajuinen selainpohjainen strategiapeli, jossa voit toteuttaa itseäsi kuten haluat. Voit perustaa sanomalehden ja hankkia satoja lukijoita, taistella maasi simMaailman valtiaaksi ja paljon muuta. Peliin sisältyy tällä hetkellä Sota-, talous- ja politiikkamoduulit. Peli on vielä suht tuore, joten et ole vanhimpiakaan pelaajia kovin paljoa jäljessä, sekä otat heitä kiinni alun nopeasta kehityksestä johtuen.

Parhaillaan simSuomi sotii Liettuaa sekä Latviaa vastaan, Liettua on yksi pelin vahvimmista maista joten uutta verta kaivataan puolustamaan isänmaatamme.
Myös länsinaapurimme Ruotsi hallitsee kahta aluettamme, joista toinen (Oulu) on hyvinkin tärkeä maamme talouden kannalta. Jo yksin tämän pitäisi saada teihin liikettä, sillä emme kai me Ruotsin vasallina voida toimia?

Aloittelevana pelaajana kannattaa myös liittyä simSuomen IRC-kanavalle Quakenetissä. Se onnistuu helposti käyttämällä vaikkapa webchattia http://webchat.quakenet.org/?channels=e-sim.fi. Täytät vain Nickname-kohtaan haluamasi nimimerkin, Channelin kohdalle e-sim.fi ja painat connect.
Kanavalla saat e-Simin alkutaipaleelle ohjeita kyselemällä, sekä vähän ruokaakin.

Muistattehan liittyä allaolevan linkin kautta. Näin tekemällä kartutatte Suomen Valtion kassaa ja autatte näin valtiota, sekä kuittaatte itsellenne kaksi ylimääräistä kultaa saavutettuanne tason 7.

http://e-sim.org/lan.33779/
Suomi Org
 
Viestit: 1
Liittynyt: 18.06.2012 15:42

Paluu Yleinen keskustelu

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 1 vierailijaa

cron